muppets ts server ts2 or ts3 ?

You don't need no backstage passes. Just go straight in behind the scenes.
Post Reply
Dinity
Posts: 421
Joined: Sep 05, 2007 16:16
Location: Denmark

muppets ts server ts2 or ts3 ?

Post by Dinity » Jan 28, 2012 00:00

is the muppets ts down or is it PW protected ?

I cant log in with Ts3 but maybe i need to use ts2 ?
just wanted to know if im missing something here :P

User avatar
Tino Didriksen
Site Admin
Posts: 981
Joined: Apr 29, 2007 22:55
Location: Odense, Denmark
Contact:

Post by Tino Didriksen » Jan 28, 2012 11:16

There was only a TS2 server, but I've now installed a TS3 server.

Dinity
Posts: 421
Joined: Sep 05, 2007 16:16
Location: Denmark

Post by Dinity » Jan 28, 2012 19:29

Ahh cool i see it works !

I'd like to ask if me and a few friends could get a few channels ?
We're playing Bloodline Champions were just around 10 ppl :)

But wanted your permission before i send any of them in there :)

Post Reply